banner

Lean Pipe Recyclable Bengkel Trolley

Lean Pipe Recyclable Bengkel Trolley

Katerangan pondok:

Ngaran merek: YFC

Pangiriman Time: 5-10 poé

Service: Gambar jeung solusi ngaropéa

waktos Service: 7 * 24H

Service OEM: ditarima

Istilah pamayaran: T / T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Naon elehan trolley

Salaku JIT (Just-di-waktu) filsafat anu dilarapkeun kana industri manufaktur, elehan trolley ieu wildly dipaké di pabrik, nu diwangun ku pipa lean, konektor tube lean, kabayang caster, dewan, clamp jeung sajabana eta nyokot kauntungan tina fléksibel. pipe lean pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé kalawan hirup layanan deui, sarta eta bisa ngaropéa kana formulir béda jeung bahan baku béda nurutkeun sarat klien '.

Ngaran Produk lean pipe recyclable workshop trolley
 Bahan ABS / pe coated pipe + konektor pipe lean + kabayang caster + pipe clamp + dewan, jsb
(Tiasa ngaropéa kalawan nurutkeun sarat anjeun)
Ukuran jeung warna Disaluyukeun
Ketebalan pipa 1,0 / 1,2 / 1,5 / 2,0 mm
Prosés manufaktur Nyambungkeun jeung las
Aplikasi Logistik & gudang sareng industri manufaktur khususna éléktronika
Sertipikat ISO9001 sarta leuwih ti 20 patén-patén sarta bisa dileler sertipikat séjén nurutkeun klien'syarat kayaning SGS, Rhos jeung sajabana.
 5(2)

Ciri tina trolley elehan
1.Anti karat jeung korosi-tahan
Bahan utama trolley omzet nyaéta pipa lean anu dilapis ku lapisan plastik, anu anti karat sareng anti korosi.
2.Easy pikeun beroperasi
Éta merenah pikeun ngumpul jeung ngabongkar saprak nganut pipa lean jeung asesoris na prihatin
3.Improving efisiensi gawé sarta ngurangan laju tatu
Gampang ngumpul sareng ngabongkar pikeun bahan utamina nyaéta pipa lean sareng waktos anu tiasa ngahindarkeun kacilakaan tatu dina laju maksimal.
konstruksi 4.Sturdy sarta hirup layanan panjang
5.Offering jasa OEM & ODM
Éta tiasa disaluyukeun kana struktur sareng ukuran anu unik kalayan logo pribadi dumasar kana kabutuhan anu béda.

AGV
CVFD

FAQ
1.Are kami produsén atawa parusahaan dagang?
Kami produsén lokasina di Shenzhen pikeun leuwih ti 18 taun kalawan harga kalapa kalawan kualitas stabil ogé layanan profésional sarta ajakan.
2. naon sertipikat anjeun?
Kami dileler sertipikat ISO9001 sarta beroperasi pabrik urang dina manajemen ISO 9001 ketat, urang ogé boga 20+ patén-patén pikeun produk tangtu.
3.Can kami nawiskeun sampel?
Sumuhun, urang tiasa nawiskeun sampel bebas jeung anjeun ngan perlu mayar muatan angkutan barang pikeun sampel.
4.Will anjeun nawiskeun jasa saatos-diobral
Leres, punten ulah ragu ngahubungi kami upami anjeun gaduh perhatian.Urang tiasa nawiskeun jasa online pikeun instruksi sareng solusi, sajaba ti éta, jasa lokal di India sareng Vietnam sayogi ayeuna, sareng langkung seueur nagara bakal ngagaduhan jasa dina situs pikeun klien kami.Urang teu ngan ngumpul karanjang elehan, tapi ogé rak pipa, workbench industri, karanjang elehan, garis produksi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami