banner

Pipa stainless steel pikeun sistem pipa lean industri

Pipa stainless steel pikeun sistem pipa lean industri

Katerangan pondok:

Ngaran Brand: YFC

Bahan: SUS430/SUS439/SUS201/SUS304/SUS316

Ketebalan: 0.8mm/1.0mm/1.2mm

Service OEM: ditarima

Pangiriman Time: 1-3 poé

Service Time: 7 * 24H

Istilah pamayaran: T / T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Pipa stainless steel pikeun sistem pipa lean industri
Bahan SUS430/SUS439/SUS201/SUS304/SUS316
Panjangna 4 méter per sapotong atawa panjangna ngaropéa sakumaha diperlukeun
Kandel 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm
Diaméter luar φ28 mm
Réngsé Buffing
Bungkusan 10 PCS per pakét
Waktos prosés 1 dinten
Aplikasi Garis manufaktur lean, workbench, karanjang omzet, rak, rak aliran, sistem FIFO jeung sajabana
Sertipikat ISO9001

Naha milih pipa stainless steel?
Bahan pipa stainless steel ngan ukur pipa stainless steel kalayan perawatan permukaan buffing, anu mangrupikeun ciri inténsitas anu langkung luhur sareng beurat langkung hampang tibatan pipa palapis plastik.Éta ngalaksanakeun saé dina konduktivitas éléktronik sareng sipat anti statik.Janten éta ngagentos pipa palapis plastik pikeun dianggo sacara lega di industri manufaktur khususna industri manufaktur éléktronik.

151 (1)
151 (2)
123
151 (5)

Fitur 1: Multifungsi sareng Daur Ulang
Salaku generasi kadua pipa lean, pipe stainless steel bisa ogé gampang ngumpul kana sagala rupa produk kawas pipe racking, karanjang gawé, workbench atawa ngabongkar kana produk pipe rak béda, Dina waktos anu sareng, éta 100% eco-friendly jeung recyclable.

Fitur 2: ngagem-tahan, korosi bébas tur penampilan alus ogé hirup layanan panjang

Ngolah
Lembaran baja gulung tiis--Jadikeun Bulat--las--Jantenkeun buleud sareng lempeng--Motong panjangna--Buffing--Inspeksi--Pambungkus

Aplikasi

Pipa palapis palastik dianggo sacara lega dina sagala rupa industri sapertos industri manufaktur khususna manufaktur éléktronika, logistik & industri gudang sapertos garis produksi lean, karanjang kerja, racking pipa, workbench pipa lean, sistem FIFO belt conveyor sareng sajabana.

123

Service Téhnologi YFC
1.A jaminan 10-taun pikeun produk dina kaayaan normal jeung informing kami masalah produk nalika narima dina 3 poé
jasa sampel 2.Free pikeun produk normal
3.Offering jasa OEM
4.Local jasa pikeun klien di India jeung Vietnam ayeuna jeung leuwih nagara kawas Malaysia bakal gabung dina layanan lokal pikeun klien.

Naha Pilih Téhnologi YFC
1.18+ taun pangalaman manufaktur garis produksi fléksibel lean
2.One-eureun solusi garis produksi multifunctional ngarojong
3. Mitra strategis anu kasohor sapertos Midea, Flextronics, TCL, VIVO, OPPO sareng sajabana.
4.Jasa lokal di India jeung Vietnam

FAQ
1.Are kami produsén atawa parusahaan dagang?
Kami produsén lokasina di Shen Zhen pikeun leuwih ti 18 taun kalawan harga kalapa kalawan kualitas stabil ogé layanan profésional sarta ajakan.
2.Can kami nawiskeun sampel?
Sumuhun, urang tiasa nawiskeun sampel bebas jeung anjeun ngan perlu mayar muatan angkutan barang pikeun sampel.
3.What jasa saatos-diobral pikeun produk urang?
Kami nawiskeun jasa profésional gancang pikeun klien kami sareng punten wartosan kami upami aya masalah nalika anjeun nampi produk kami dina 3 dinten.Aya garansi 10 taun.
4. naon sertipikat anjeun gaduh?
Kami dileler sertipikat ISO9001 sarta beroperasi pabrik urang dina manajemen ISO 9001 ketat, urang ogé boga 20+ patén-patén pikeun produk tangtu.Kami ogé perusahaan téknologi tinggi tingkat bangsa
5.Do kami nawiskeun jasa OEM pikeun klien?
Sumuhun, urang tiasa nawiskeun jasa OEM pikeun klien nurutkeun pangabutuh tailored Anjeun.

Ngaran Produk Diatmeter luar Ketebalan Tembok Panjangna Bahan ESD Warna Konduktivitas listrik Réngsé Aplikasi Sertipikat
Pipa coated PE / ABS φ28 0.8/1.0/1.2 4M/bar Pipa Beusi + PE / ABS NO Beige / Beureum / Héjo / Bulao NO PE Manufucturing ramping / workbench / rak panyimpenan / rak aliran / trolley bengkel / sistem panyimpen FIFO ISO9001
pipe ESD coated kalawan pe / ABS 0.8/1.0/1.2 4M/bar Pipa Beusi + PE / ABS Enya Hideung NO PE ISO9001
Pipa coated stainless 0.8/1.0/1.2 4M/bar Pipa Beusi + SUS NO Aslina Enya Buffing ISO9001
Pipa / pipa stainless steel 0,8 / 0,9 / 1,0 4M/bar SUS430/SUS439/SUS201/SUS304/SUS316 NO Aslina Enya Buffing ISO9001
Pipa buleud aluminium / pipah buleud aluminium 1.2/1.7 4M/bar ALUMINIUM NO Aslina Enya Oksidasi ISO9001

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami