banner

Yufucheng Produk-leantube panyambungna

Béda tina aplikasi téknologi las tradisional, set panyambungna tabung lean ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng ngarobih struktur pipa lean serbaguna, nyambungkeun sareng tabung lean diaméterna 28mm, sahingga tiasa diterapkeun dina industri manufaktur sapertos garis manufaktur Lean, workbench, karanjang omzet, rak, rak aliran. , Sistem FIFO jeung sajabana.

a63fd9aae

Salaku produsén munggaran pikeun panyambungna logam anu ngadopsi maot kutang kana prosés manufaktur panyambungna logam, Yufucheng Téhnologi boga loba pangalaman pikeun ngahasilkeun connectors.and logam ménta leuwih ti 10 patén-patén pikeun eta sarta lulus ISO 9001 dina waktos anu sareng.
Dina raraga pastikeun pikeun nyambungkeun tube lean sturdily sarta ngalayanan lila, kapasitas beban ieu napel pentingna.Hiji lapisan kalawan opat panyambungna sarta opat pipe lean bisa nanggung 80-200kg.Aya rupa-rupa konektor pipa lean kawas multi konektor tipe luar, konektor tipe luar, konektor tipe luar 45 °, konektor umum (ganda), konektor bébas tipe luar, konektor paralel, konektor tipe jero jeung sajabana, bahan utama logam. panyambungna nyaéta lambar baja cold-rolled (SPCC).Ieu bisa dibagi jadi dua rupa panyambungna logam nurutkeun permukaan na panyambungna pagawean-logam kalawan pagawean éléktroforésis hideung jeung panyambungna logam kalawan chromatic plating pagawean.Panyambung logam sareng plating kromatik tiasa konduktif listrik.Ieu tiasa cocog sareng diaméterna 28mm tube lean naha ketebalan nyaeta 0.8mm atawa 1.0mm atawa 1.2mm.Ketebalan standar konektor logam nyaéta 2.3mm atanapi 2.5mm sareng tiasa disaluyukeun.
Prosés manufakturna nyaéta pikeun motong sareng modél lambaran baja anu digulung tiis teras dicap sareng ngagosok baja anu dibentuk, tungtungna kana plat krom atanapi éléktroforésis.Éta bakal dibungkus upami mariksa pikeun mumpuni.Sakabeh proses manufaktur conforms kana sistem manajemen kualitas ISO9001 ilmiah sarta sasuai jeung manajemén situs 5S ogé.
Salaku pelopor produsén konektor logam, Yufucheng Téhnologi wanna nawiskeun jasa pangalusna jeung produk ka klien kami.Janten éta henteu ngan ukur ngahasilkeun konektor logam, tapi ogé jalur produksi multifungsi sareng asesorisna ogé solusi.Yufucheng Téhnologi ngadegkeun kantor India jeung Vietnam nawarkeun layanan lokal merenah pikeun klien global. slogan Yufucheng Téhnologi urang- Dijieun di dunya jeung nyieun dunya, inspires sorangan pikeun move on kalawan kualitas sarta orientasi inovasi.


waktos pos: Feb-26-2022