banner

Yufucheng Case-Éléktronik labél

Dinten ieu kami bakal ngenalkeun labél éléktronik anu mangrupikeun salah sahiji kasus Téknologi Yufucheng, éta gawé bareng sareng hiji klien pikeun nyiptakeun pikeun ngawujudkeun panyimpenan sareng gudang pinter.Labél éléktronik diwangun ku sistem picking labél éléktronik, sistem aksés otomatis robotic, sistem stacking roda anu dirarancang modular sareng integrasi ngadalikeun sistem parangkat lunak WS, anu modul anu béda-béda fungsina béda.Sistim picking lampu labél éléktronik nyaéta pikeun akurat tur reliably ngolah pesenan, sistem aksés otomatis robotic lumaku pikeun neundeun calakan sarta gudang sarta modular-dirancang fungsi sistem stacking condong-roda pikeun utilization spasi sagigireun, integrasi ngadalikeun sistem software WS jalan pikeun ngaronjatkeun efisiensi logistik sakabeh. nu saluyu jeung workstation barang-ka-jalma rékayasa manusa pikeun panggampangna tur kanyamanan operasi.Operasi gampang bisa ngurangan reliance kuli sarta ngawujudkeun kontrol real-time manajemén zone dinamis pikeun neundeun jeung gudang.Kuantitas produk tiasa diitung dimana waé iraha waé.Fungsi anu nyéépkeun rohangan pikeun ékspansi sareng kontraksi tina segi ukuran sareng fungsina dumasar kana struktur modular sistem, henteu ngan ukur tiasa nyanghareupan tangtangan parobahan spésifikasi sareng variasina musiman dina jangka pondok, tapi ogé sadar ékspansi parangkat lunak sareng sistem aparat.

1

Labél éléktronik Yufucheng Technology mangrupikeun kombinasi parangkat keras sareng parangkat lunak ogé solusi anu ngadukung pikeun ngabéréskeun masalah petik tradisional sareng asihan sapertos waktos asihan, seueur kasalahan asihan, seueur tenaga kerja operasi, seueur dipercaya pikeun pagawé terampil, seueur bentuk, kasalahan asihan kuantitas, statistik data lepat ogé manajemén bets bener jeung sajabana Sagedengeun ti eta, labél éléktronik bisa ngaropéa nurutkeun klien tur kami ogé nawarkeun solusi ngaropéa ogé.Hal ieu dianggo sacara lega di industri sapertos éléktronika, E-commerce, ranté tiis seger, Perhiasan, toko genah, mesin sareng sajabana.

1645412021(1)
1645412147(1)
1645412209(1)

Saatos sababaraha years'Yufucheng Téhnologi geus miboga klien renowned kawas TCL, MIDEA, FLEXITRONICS, TRANSSION, CATL, DELTA, OPPO, VIVO jeung sajabana klien ieu ogé mésér produk lianna kawas garis produksi multi-fungsi kawas conveyor sabuk, roller conveyor, plug- dina conveyor, ranté conveyor ganda, sistem tube lean (kayaning pipe stainless steel, tube lean, tube aluminium), sistem konektor tube lean, workbench lean tube, elehan trolley, rak pipe jeung sajabana

1645411509(1)
1645411573(1)
1645411631(1)
2

waktos pos: Feb-26-2022