banner

Konférénsi Taunan jeung Upacara Award of CMA Electronic (Mobile) lndustri

Konperénsi taunan katilu sareng upacara panghargaan CMA Electronic (telepon sélulér) Industri lintas Cina, India sareng Vietnam dilaksanakeun dina 9 Désémber 2021, kalayan téma "Terus wani nyiptakeun masa depan anu cemerlang".

1645429844(1)
1645429875(1)

Upacara ieu museurkeun kana kaayaan ayeuna perusahaan Cina dina industri éléktronik di India sareng Vietnam sareng kumaha cara nungkulan tantangan ogé kasempetan dina waktos anu caket.Beuki seueur perusahaan Cina diadegkeun di India sareng Vietnam tapi wabah COVID-9 kaluar dina awal taun 2020 sareng mangaruhan négatip.Upacara ieu ngundang perusahaan anu gaduh seueur pangalaman pikeun nyanghareupan tantangan pikeun ngabagi solusi pikeun éta tina sudut pandang anu béda sapertos kawijakan impor, peraturan perusahaan sareng saterasna.Yufucheng Téhnologi ogé diondang pikeun hadir dina salametan ieu, sabab boga pabrik di Vietnam jeung kantor di India.

Yufucheng Téhnologi devotes ka nawiskeun hiji-eureun multifunctional jasa solusi garis produksi jeung asesoris na kaasup R&D, produksi jeung diobral pikeun industri manufaktur utamana industri éléktronik saprak 2004, sarta ngadegkeun Vietnam pabrik jeung kantor India di 2017, dimaksudkeun pikeun nawarkeun raket tur merenah layanan lokal pikeun klien global.Yufucheng Téhnologi henteu ngan nawarkeun jasa solusi garis produksi multifunctional tapi ogé manufactures produk maranéhanana prihatin kayaning garis produksi multi-fungsi kawas sabuk conveyor, roller conveyor, sistem tube lean kawas pipe stainless steel, tube lean, tube aluminium), sistem konektor tube lean, lean tube workbench, elehan trolley, pipa rak jeung sajabana

Ngaliwatan 5 taun usaha hébat, Yufucheng Téhnologi ngadegkeun partnership kalawan klien renowned kawas TCL, MIDEA, VIVO, OPPO, FLEXTRONICS, TRANSSION, CATL, DELTA jeung sajabana Salaku langkung klien ti nagara béda percanten Yufucheng Téhnologi Yufucheng tur miharep pikeun ngajawab masalah kawas lead time. , impor kasusah jeung waktu ogé waragad angkutan barang, Téhnologi devoted ka ngadegkeun layanan lokal pikeun leuwih nagara kawas Malaysia, Indonesia, Bangladesh jeung sajabana sarta sadar "DIJEUNAN DI DUNYA AND JIEUNAN WORLD"


waktos pos: Feb-26-2022