banner

Warta

  • Annual Conference and Award Ceremony of CMA Electronic (Mobile Phone) lndustry

    Konférénsi Taunan jeung Upacara Award of CMA Electronic (Mobile) lndustri

    Konperénsi taunan katilu sareng upacara panghargaan CMA Electronic (telepon sélulér) Industri lintas Cina, India sareng Vietnam dilaksanakeun dina 9 Désémber 2021, kalayan téma "Terus wani nyiptakeun masa depan anu cemerlang"....
    Maca deui
  • Yufucheng Product-leantube connector

    Yufucheng Produk-leantube panyambungna

    Béda tina aplikasi téknologi las tradisional, sét panyambung tabung lean ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng ngarobih struktur pipa lean serbaguna, nyambungkeun sareng pipa lean diaméterna 28mm, sahingga tiasa diterapkeun dina industri manufaktur sapertos garis manufaktur Lean, workbenc ...
    Maca deui
  • Yufucheng Case-Electronic label

    Yufucheng Case-Éléktronik labél

    Dinten ieu kami bakal ngenalkeun labél éléktronik anu mangrupikeun salah sahiji kasus Téknologi Yufucheng, éta gawé bareng sareng hiji klien pikeun nyiptakeun pikeun ngawujudkeun panyimpenan sareng gudang pinter.Labél éléktronik diwangun ku sistem picking labél éléktronik, sistem aksés otomatis robotic, modul ...
    Maca deui