banner

ESD Industrial workbench kalawan pipe coated

ESD Industrial workbench kalawan pipe coated

Katerangan pondok:

Ngaran merek: YFC

Pangiriman Time: 5-10 poé

Service: Gambar jeung solusi ngaropéa

waktos Service: 7 * 24H

Service OEM: ditarima

Istilah pamayaran: T / T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Naon workbench industri
Kusabab manufaktur lean napel pentingna dina industri manufaktur utamana dina industri éléktronika, workbench pipe loba dipaké di pabrik.Ieu diwangun ku pipa lean, konektor pipe, leveling suku, kabayang caster, dewan.Luhureun méja na tiasa dibagi jadi dua jinis bahan, kai padet sareng pelat melamin, salian ti éta, luhureun méja tiasa ditambah ku karét ESD.Workbench industri tiasa disaluyukeun sareng bahan sareng logo anu béda.

Ngaran Produk

ESD Industrial workbench kalawan pipe coated

Bahan

Pipa ramping + konektor pipa ramping + leveling suku / roda kastor + pelat melamin nganggo karét
(Tiasa ngaropéa kalawan nurutkeun sarat anjeun)

Kandel méja

12mm / 15mm / 18mm

Prosés manufaktur

Nyambungkeun jeung las

OEM / ODM

Bisa ditarima

Aplikasi

Logistik & gudang sareng industri manufaktur khususna éléktronika

Sertipikat

ISO9001 sarta leuwih ti 20 patén-patén sarta bisa dileler sertipikat séjén nurutkeun klien'syarat kayaning SGS, Rhos jeung sajabana.

waktos produksi

3-4 poé

Kategori

ABS / pe coated pipe workbench / workbench pipe stainless steel / Aluminium Alloy workbench

Kapasitas beban

110kg-130kg

Ciri tina workbench industri
1.Anti karat jeung korosi-tahan
Bahan utama trolley omzet nyaéta pipa lean anu dilapis ku lapisan plastik, anu anti karat sareng anti korosi.
2.Recyclable tur ramah lingkungan
Gampang ngumpul sareng ngabongkar dina waktos anu pondok supados tiasa dianggo deui sababaraha kali
3. Fleksibel
Éta tiasa disaluyukeun kana jangkungna sareng bentuk anu béda-béda sabab beuratna hampang sareng tiasa dianggo deui sababaraha kali, komo deui, situs assembling na henteu peryogi teuing.
4.Offering jasa OEM & ODM
Éta tiasa disaluyukeun kana struktur sareng ukuran anu unik kalayan logo pribadi dumasar kana kabutuhan anu béda.

FAS
复合管工作台
1645144839(1)

FAQ
1.Are kami produsén atawa parusahaan dagang?
Kami produsén lokasina di Shenzhen pikeun leuwih ti 18 taun kalawan harga kalapa kalawan kualitas stabil ogé layanan profésional sarta ajakan.
2. naon sertipikat anjeun?
Kami dileler sertipikat ISO9001 sarta beroperasi pabrik urang dina manajemen ISO 9001 ketat, urang ogé boga 20+ patén-patén pikeun produk tangtu.
3.Can kami nawiskeun sampel?
Sumuhun, urang tiasa nawiskeun sampel bebas jeung anjeun ngan perlu mayar muatan angkutan barang pikeun sampel.
4.Will anjeun nawiskeun jasa saatos-diobral
Leres, punten ulah ragu ngahubungi kami upami anjeun gaduh perhatian.Urang tiasa nawiskeun jasa online pikeun instruksi sareng solusi, sajaba ti éta, jasa lokal di India sareng Vietnam sayogi ayeuna, sareng langkung seueur nagara bakal ngagaduhan jasa dina situs pikeun klien kami.Urang teu ngan ngumpul karanjang elehan, tapi ogé rak pipa, workbench industri, karanjang elehan, garis produksi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali