banner

Pabrik diobral langsung ESD pipe coated kalawan pe / ABS

Pabrik diobral langsung ESD pipe coated kalawan pe / ABS

Katerangan pondok:

Ngaran Brand: YFC

Bahan: baja coldrolled

lambar (SPCC) + palapis ABS / pe

Ketebalan: 0.8mm/1.0mm/1.2mm

Warna: Beige / Gading / Héjo / Beureum

Service OEM: ditarima

Pangiriman Time: 1-3 poé

Service Time: 7 * 24H

Istilah pamayaran: T / T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Pabrik diobral langsung ESD pipe coated kalawan pe / ABS
Bahan Lambaran baja tiis-digulung (SPCC) + ESD ABS / palapis pe + Anti karat
Panjangna 4 méter per sapotong atawa panjangna ngaropéa sakumaha diperlukeun
Kandel 0.8mm / 1.0mm / 1.2mm
Diaméter luar φ28 mm
Warna Hideung
Bungkusan 10 PCS per pakét
MOQ 1 sapotong
Aplikasi Garis manufaktur lean, workbench, karanjang omzet, rak, rak aliran, sistem FIFO jeung sajabana

Naon pipa palapis plastik?
Pipa coated palastik disebut oge tube lean atawa pipa lean sarta éta pipa komposit saprak éta tiis digulung lambar baja (bahan utama) coated kalawan lapisan plastik (ABS atawa pe) luar jeung anti karat lukisan jero.Ieu bisa tailored janten ESD coated pipe kalawan warna hideung.Ieu utamana dilarapkeun pikeun industri manufaktur utamana industri éléktronika.

1641477425(1)
1641477462(1)

Fitur 1: Multifungsi sareng Daur Ulang

ABS / pe coated pipe disebut oge pipe fléksibel sabab bisa gampang ngumpul kana sagala rupa produk kawas rak pipa, rak aliran, trolley workshop, workstation industri atawa ngabongkar kana produk rak pipe béda nurutkeun sarat klien '.Dina waktos anu sami, éta dipasang deui sababaraha kali.

Fitur 2: Konstruksi teguh sareng padet

Ketebalan 0,8 mm Ketebalan 1,0 mm Ketebalan 1,2 mm
Kapasitas beban 165 kgf Kapasitas beban 190 kgf Kapasitas beban 215 kgf
Kapasitas beban 85 kgf Kapasitas beban 98 kgf Kapasitas beban 110 kgf
Kapasitas beban 78 kgf Kapasitas beban 89 kgf Kapasitas beban 100 kgf
Kapasitas beban 75 kgf Kapasitas beban 86 kgf Kapasitas beban 97 kgf
Kapasitas beban 65 kgf Kapasitas beban 75 kgf Kapasitas beban 84 kgf
Kapasitas beban 55 kgf Kapasitas beban 61 kgf Kapasitas beban 70 kgf
Kapasitas beban 40 kgf Kapasitas beban 46 kgf Kapasitas beban 52 kgf
Kapasitas beban 34 kgf Kapasitas beban 40 kgf Kapasitas beban 45 kgf

Ngolah

Lambaran baja anu digulung tiis - Jelas & Potong - Jieun buleud - Nyemprotkeun anti karat di jero - Ngadamel pipa bunder sareng lempeng - Dilapis palastik (PE / ABS) - Cooling - Cooling deui - Motong panjangna - Pamariksaan - bungkusan

1641537206(1)
1641537184(1)
1641487371(1)

Aplikasi

Pipa palapis palastik dianggo sacara lega dina sagala rupa industri sapertos industri manufaktur khususna manufaktur éléktronika, logistik & industri gudang sapertos garis produksi lean, karanjang kerja, racking pipa, workbench pipa lean, sistem FIFO belt conveyor sareng sajabana.

workshop trolley
industrial workstation
FIFO SYSTEM

Service Téhnologi YFC
1.A jaminan 10-taun pikeun produk dina kaayaan normal sarta layanan OEM
2.Free jasa sampel pikeun produk baku
3.24H * 7 dinten jasa profésional sareng ajakan
4.Offering solusi pikeun produk normal jeung solusi ngaropéa dina waktos anu sareng.

Naha Pilih Téhnologi YFC
1.18+ taun pangalaman manufaktur garis produksi fléksibel lean kalawan tim profésional
2.One-eureun rojongan solusi garis produksi multifunctional
3.Jasa lokal di India jeung Vietnam

FAQ
1.Are kami produsén atawa parusahaan dagang?
Kami produsén lokasina di Shen Zhen pikeun leuwih ti 18 taun kalawan harga kalapa kalawan kualitas stabil ogé layanan profésional sarta ajakan.
2.Can kami nawiskeun sampel?
Sumuhun, urang tiasa nawiskeun sampel bebas jeung anjeun ngan perlu mayar muatan angkutan barang pikeun sampel.
3.Do kami nawiskeun jasa OEM pikeun klien?
Sumuhun, urang tiasa nawiskeun jasa OEM pikeun klien nurutkeun pangabutuh tailored Anjeun.
4. naon sertipikat anjeun gaduh?
Kami dileler sertipikat ISO9001 sarta beroperasi pabrik urang dina manajemen ISO 9001 ketat, urang ogé boga 20+ patén-patén pikeun produk tangtu.

Ngaran Produk Diatmeter luar Ketebalan Tembok Panjangna Bahan ESD Warna Konduktivitas listrik Réngsé Aplikasi Sertipikat
Pipa coated PE / ABS φ28 0.8/1.0/1.2 4M/bar Pipa Beusi + PE / ABS NO Beige / Beureum / Héjo / Bulao NO PE Manufucturing ramping / workbench / rak panyimpenan / rak aliran / trolley bengkel / sistem panyimpen FIFO ISO9001
pipe ESD coated kalawan pe / ABS 0.8/1.0/1.2 4M/bar Pipa Beusi + PE / ABS Enya Hideung NO PE ISO9001
Pipa coated stainless 0.8/1.0/1.2 4M/bar Pipa Beusi + SUS NO Aslina Enya Buffing ISO9001
Pipa / pipa stainless steel 0,8 / 0,9 / 1,0 4M/bar SUS430/SUS439/SUS201/SUS304/SUS316 NO Aslina Enya Buffing ISO9001
Pipa buleud aluminium / pipah buleud aluminium 1.2/1.7 4M/bar ALUMINIUM NO Aslina Enya Oksidasi ISO9001

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami