banner

ABS / pe coated pipe 28mm pikeun Lean Manufaktur / Produksi / Logistik

ABS / pe coated pipe 28mm pikeun Lean Manufaktur / Produksi / Logistik

Katerangan pondok:

Ngaran Brand: YFC

Bahan: Tiis-digulung lambar baja (SPCC) + ABS / pe palapis

Ketebalan: 0.8mm/1.0mm/1.2mm

Warna: Beige / Gading / Héjo / Beureum

Service OEM: ditarima

Pangiriman Time: 1-3 poé

Service Time: 7 * 24H

Istilah pamayaran: T / T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk ABS / pe coated pipe 28mm pikeun Lean Manufaktur / Produksi / Logistik
Bahan Lambaran baja tiis-digulung (SPCC) + palapis ABS / pe + Anti karat
Panjangna 4 méter per sapotong atawa panjangna ngaropéa sakumaha diperlukeun
Kandel 0.8mm / 1.0mm / 1.2mm
Diaméter luar φ28 mm
Warna Beige / Gading / Héjo / Beureum
Bungkusan 10 PCS per pakét
MOQ 1 sapotong
Aplikasi Garis manufaktur lean, workbench, karanjang omzet, rak, rak aliran, sistem FIFO jeung sajabana

Naon pipa palapis plastik?
pipe coated palastik disebut oge tube lean atawa pipa lean, nu loba dipaké dina industri manufaktur utamana industri manufaktur éléktronika.Pipa palapis palastik diwangun ku lambaran baja anu digulung tiis (bahan utama), lapisan plastik (ABS atanapi pe) (pikeun palapis luar) sareng lukisan anti karat (pikeun palapis jero).Ieu bisa ngaropéa janten ESD coated pipe.Sareng warnana tiasa rupa-rupa sapertos Beige, Gading, hideung, héjo, beureum, biru sareng sajabana.

1641477439(1)
1641473229(1)

Fitur 1: Multifungsi sareng Daur Ulang
ABS / pe coated pipe disebut oge pipe fléksibel sabab bisa gampang ngumpul kana sagala rupa produk kawas rak pipa, rak aliran, trolley workshop, workstation industri atawa ngabongkar kana produk rak pipe béda nurutkeun sarat klien '.Dina waktos anu sami, éta dipasang deui sababaraha kali.

Fitur 2: Konstruksi anu kuat sareng awét

Ketebalan 0,8 mm Ketebalan 1,0 mm Ketebalan 1,2 mm
Kapasitas beban 165 kgf Kapasitas beban 190 kgf Kapasitas beban 215 kgf
Kapasitas beban 85 kgf Kapasitas beban 98 kgf Kapasitas beban 110 kgf
Kapasitas beban 78 kgf Kapasitas beban 89 kgf Kapasitas beban 100 kgf
Kapasitas beban 75 kgf Kapasitas beban 86 kgf Kapasitas beban 97 kgf
Kapasitas beban 65 kgf Kapasitas beban 75 kgf Kapasitas beban 84 kgf
Kapasitas beban 55 kgf Kapasitas beban 61 kgf Kapasitas beban 70 kgf
Kapasitas beban 40 kgf Kapasitas beban 46 kgf Kapasitas beban 52 kgf
Kapasitas beban 34 kgf Kapasitas beban 40 kgf Kapasitas beban 45 kgf

Prosés Téhnologi

Lambaran baja anu digulung tiis - Jelas & Potong - Jieun buleud - Nyemprotkeun anti karat di jero - Ngadamel pipa bunder sareng lempeng - Dilapis palastik (PE / ABS) - Cooling - Cooling deui - Motong panjangna - Pamariksaan - bungkusan

Aplikasi
Pipa palapis palastik diterapkeun dina seueur industri sapertos industri manufaktur khususna manufaktur éléktronika, industri logistik sareng pergudangan, produkna sapertos jalur produksi industri, trolley bengkel, rak pipa, rak aliran, sistem FIFO, workstation, conveyor sabuk sareng sistem logistik sanésna.

industrial workstation
FIFO SYSTEM
workshop trolley

Service Téhnologi YFC

1.A jaminan 10-taun pikeun produk dina kaayaan normal jeung informing kami masalah produk nalika narima dina 3 poé
jasa sampel 2.Free pikeun produk normal
3.24H * 7 dinten jasa profésional sareng ajakan
4.Offering solusi pikeun produk normal jeung solusi ngaropéa dina waktos anu sareng.
5.Offering jasa OEM
6.Ladenan lokal pikeun klien di India jeung Vietnam ayeuna jeung leuwih nagara kawas Malaysia bakal gabung dina layanan lokal pikeun klien.
Naha Pilih Téhnologi YFC
7.18+ taun pangalaman manufaktur garis produksi fléksibel lean
8.One-eureun rojongan solusi garis produksi multifunctional
9.Jasa lokal di India jeung Vietnam

FAQ

1.Are kami produsén atawa parusahaan dagang?
Kami produsén lokasina di Shen Zhen pikeun leuwih ti 18 taun kalawan harga kalapa kalawan kualitas stabil ogé layanan profésional sarta ajakan.
2. naon sertipikat anjeun?
Kami dileler sertipikat ISO9001 sarta beroperasi pabrik urang dina manajemen ISO 9001 ketat, urang ogé boga 20+ patén-patén pikeun produk tangtu.
3.Do kami nawiskeun jasa OEM pikeun klien?
Sumuhun, urang tiasa nawiskeun jasa OEM pikeun klien nurutkeun pangabutuh tailored Anjeun.
4.Can kami nawiskeun sampel?
Sumuhun, urang tiasa nawiskeun sampel bebas jeung anjeun ngan perlu mayar muatan angkutan barang pikeun sampel.
5.How lila urang bakal nyieun produksi?
Éta gumantung kana kuantitas sareng kategori produk.Ieu salawasna on stock pikeun produk tangtu kawas pipe coated, pipe SUS jeung saterusna.Biasana peryogi 7-15 dinten kanggo waktos pangiriman.
6.What jasa saatos-diobral pikeun produk urang?
Kami nawiskeun jasa profésional gancang pikeun klien kami sareng punten wartosan kami upami aya masalah nalika anjeun nampi produk kami dina 3 dinten.Aya garansi 10 taun.

Ngaran Produk Diatmeter luar Ketebalan Tembok Panjangna Bahan ESD Warna Konduktivitas listrik Réngsé Aplikasi Sertipikat
Pipa coated PE / ABS φ28 0.8/1.0/1.2 4M/bar Pipa Beusi + PE / ABS NO Beige / Beureum / Héjo / Bulao NO PE Manufucturing ramping / workbench / rak panyimpenan / rak aliran / trolley bengkel / sistem panyimpen FIFO ISO9001
pipe ESD coated kalawan pe / ABS 0.8/1.0/1.2 4M/bar Pipa Beusi + PE / ABS Enya Hideung NO PE ISO9001
Pipa coated stainless 0.8/1.0/1.2 4M/bar Pipa Beusi + SUS NO Aslina Enya Buffing ISO9001
Pipa / pipa stainless steel 0,8 / 0,9 / 1,0 4M/bar SUS430/SUS439/SUS201/SUS304/SUS316 NO Aslina Enya Buffing ISO9001
Pipa buleud aluminium / pipah buleud aluminium 1.2/1.7 4M/bar ALUMINIUM NO Aslina Enya Oksidasi ISO9001

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami