banner

Tentang Kami

◈ Saha Urang?

Diadegkeun di Shenzhen taun 2004, Shenzhen Yufucheng Technology Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi tingkat nagara anu nawiskeun jasa solusi garis produksi multifungsi sareng asesorisna kalebet R&D, produksi sareng penjualan.

about_us (3)

◈ Produk Kami

Yufucheng Téhnologi ngalayanan industri manufaktur utamana industri éléktronik jeung layanan solusi garis produksi multifunctional jeung produk maranéhanana kawas garis produksi multi-fungsi kawas sabuk conveyor, roller conveyor, colokan-di conveyor, ranté conveyor ganda, sistem tube lean (kayaning pipa stainless steel, lean). tube, tube aluminium), sistem konektor tube lean, workbench tube lean, elehan trolley, pipa rak jeung sajabana

◈ Keunggulan Kami

Kalayan tim R&D 8 insinyur sareng alat-alat pendukung canggih sapertos mesin motong laser, mesin pembuatan pipa, pencét rem, stamping pencét, bubut, mesin panggilingan, Yufucheng Technology kéngingkeun langkung ti 20 patén sareng sertipikat ISO 9001 ti saprak diadegkeun.

 7
about_us (5)

Yufucheng Téhnologi nargétkeun pasar global dina manufaktur lean geus ngadegkeun kantor India jeung pabrik Vietnam di 2007 sarta baris ngadegkeun pabrik India dina mangsa nu bakal datang ku kituna urang bisa nawiskeun jasa lokal ngadeukeutan pikeun klien global.

5(1)

◈ Mitra Kami

Ngaliwatan usaha hébat salila 18 taun, téhnologi Yufucheng geus ngadegkeun partnership strategis kalayan klien renowned kawas TCL, MIDEA, VIVO, OPPO, FLEXTRONICS, TRANSSION, CATL, DELTA jeung sajabana.

about_us (7)

◈ Visi Urang

Téknologi Yufucheng tujuanana pikeun nawiskeun jasa panyimpen pinter lokal dina séktor garis produksi multifungsi pikeun langkung seueur klien global

about_us (8)

◈ Sajarah Urang

  • Taun 2004
    ● Yufucheng Téhnologi diadegkeun dina Shenzhen taun 2004, manufaktur, ngembangna jeung ngajual runtuyan pipe lean, runtuyan konektor logam, roller lagu runtuyan ogé aksésori bantu, nu dipaké dina garis produksi fléksibel, workbench, racking gudang, elehan karanjang jeung sajabana, éta nyaéta produsén munggaran pikeun panyambung logam anu paeh kutang diterapkeun kana prosés manufaktur panyambung logam.Butuh usaha anu hébat pikeun nyiptakeun kerjasama strategis sareng klien anu kasohor sapertos TCL, MIDEA, FLEXITRONICS, TRANSSION, CATL, DELTA, OPPO, VIVO sareng sajabana.
  • Dina 2015
    ● Yufucheng Téhnologi digali gudang pinter jeung pasar asihan logistik tur dimekarkeun produk kana garis conveyor kawas sabuk conveyor, roller conveyor, ganda-ranté conveyor, jsb saprak 2015. Ogé ditawarkeun rupa-rupa solusi pikeun garis produksi fléksibel tur aksésori na keur logistik ogé. distribusi.
  • Dina 2017
    ● Yufcheng Téhnologi ngadegkeun pabrik Vietnam jeung kantor India di 2017 sarta ditawarkeun jasa lokal merenah pikeun klien global
  • Dina 2021
    ● Yufucheng Téhnologi janten dewasa gudang pinter jeung logistik asihan supplier sarta panyadia ladenan solusi dina 2021 tur dimimitian proyék kreatif kawas toolbox pinter.Éta ngarencanakeun pikeun nawiskeun jasa lokal pikeun langkung seueur klien ti nagara-nagara sanés sapertos Malaysia, Bangladesh sareng sajabana.