banner

ESD A ngawangun divider rak plastik pikeun industri manufaktur éléktronik

ESD A ngawangun divider rak plastik pikeun industri manufaktur éléktronik

Katerangan pondok:

Ngaran merek: YFC

Ukuran: 200 * 195/145 * 154 / ngaropéa

Listrik konduktif: Sumuhun

Pangiriman Time: 3-5 poé

waktos Service: 7 * 24H

Service OEM: ditarima

Aplikasi: Rak pipa asihan logistik

Istilah pamayaran: T / T, Western Union, Paypal


Rincian produk

Tag produk

Naon A ngawangun rak palastik divider

Pikeun ningkatkeun efisiensi rak pipa, divider rak janten.Teu kawas divider rak net tradisional, éta leuwih fléksibel tur recyclable sabab bisa dirakit sarta dibongkar gampang tur dipaké deui jeung deui.Sajaba ti éta, bisa jadi anti statik kalawan 10 ^ 4-10 ^ 6Ω nilai lalawanan lambar, dibandingkeun jeung nilai lalawanan lambar handap divider rak net.

Parameter produk

Ngaran Produk ESD A ngawangun divider rak plastik pikeun industri manufaktur éléktronik
Bahan: PP
Ukuran pipa dipasang 0,8 / 1,0 / 1,2mm pikeun ketebalan jeungφ28mm pikeun diaméterna
Ukuran 200 * 195/145 * 154 / ngaropéa
ESD Sumuhun
OEM Sumuhun
Aplikasi Rak pipa asihan logistik

Fitur

Fitur 1: listrik anti statik
Nilai résistansi lambar na nyaéta 10 ^ 4-10 ^ 6Ω, anu saluyu sareng standar ESD dina hal konduktivitas listrik.
Fitur 2: Kalenturan
Spasi antara pamisah rak palastik ngawangun A sareng jarak antara suku divider tiasa disaluyukeun dina waktos anu singget dumasar kana kabutuhan anjeun
Fitur 3 jasa OEM / ODM tiasa ditawarkeun
Ukuran sareng logo tiasa disaluyukeun
Fitur 4 Bisa didaur ulang
gampang dirakit sareng dibongkar supados tiasa dianggo deui sababaraha kali.

dsw
bc1c0b42cdc6ab42cde3731e00027e7

Service Téhnologi YFC
jasa sampel 1.Free pikeun produk normal
2.24H * 7 dinten jasa profésional sareng ajakan
3.Offering solusi pikeun produk normal jeung solusi ngaropéa dina waktos anu sareng.
4.Offering jasa OEM
5.Ladenan lokal pikeun klien di India jeung Vietnam ayeuna jeung leuwih nagara kawas Malaysia bakal gabung dina layanan lokal pikeun klien.

FAQ

1.Are kami produsén atawa parusahaan dagang?
Kami produsén lokasina di Shen Zhen pikeun leuwih ti 18 taun kalawan harga kalapa kalawan kualitas stabil ogé layanan profésional sarta ajakan.
2. naon sertipikat anjeun?
Kami dileler sertipikat ISO9001 sarta beroperasi pabrik urang dina manajemen ISO 9001 ketat, urang ogé boga 20+ patén-patén pikeun produk tangtu.
3.Can kami nawiskeun sampel?
Sumuhun, urang tiasa nawiskeun sampel bebas jeung anjeun ngan perlu mayar muatan angkutan barang pikeun sampel.
4.What jasa saatos-diobral pikeun produk urang?
Kami nawiskeun jasa profésional gancang pikeun klien kami sareng punten wartosan kami upami aya masalah nalika anjeun nampi produk kami dina 3 dinten.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami