YFC-1
YFC-2
YFC-3

produk

mesin farmasi, bahan packing jeung

deui >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

gadgadd

naon urang ngalakukeun

Diadegkeun di Shenzhen taun 2004, Shenzhen Yufucheng Technology Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi tingkat nagara anu nawiskeun jasa solusi garis produksi multifungsi sareng asesorisna kalebet R&D, produksi sareng penjualan.

Yufucheng Téhnologi ngalayanan industri manufaktur utamana industri éléktronik jeung layanan solusi garis produksi multifunctional jeung produk maranéhanana kawas garis produksi multi-fungsi kawas sabuk conveyor, roller conveyor, colokan-di conveyor, ranté conveyor ganda, sistem tube lean (kayaning pipa stainless steel, lean). tube, tube aluminium), sistem konektor tube lean, workbench tube lean, elehan trolley, pipa rak jeung sajabana

deui >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng tawaran khusus.

Klik pikeun manual
  • With a R&D team of 8 engineers and advanced supporting equipment like laser cutting machine

    insinyur

    Kalayan tim R&D 8 insinyur sareng alat-alat pendukung canggih sapertos mesin motong laser

  • Lean flexible production line manufacturer for 18 years

    produksi

    Lean produsén garis produksi fléksibel pikeun 18 taun

  • Made in world and make the world

    global

    Dijieun di dunya sareng ngadamel dunya

  • 18

    Taun pangalaman produsén garis produksi fléksibel lean

  • 10

    Mangtaun-taun pangalaman produsén garis produksi multifungsi sareng ahli solusi

  • 2

    2 Pabrik di Shenzhen sareng Vietnam

  • 6

    6 kantor di India jeung kota sejenna di Cina

gambar pabrik

  • pipe making machine

    mesin nyieun pipa

  • bending machine

    mesin bending

  • Laser Cutting Machine

    Mesin motong laser

  • Punching Bed

    Ranjang Punching

Mitra

  • 1645577853(1)
  • 1645577877(1)
  • 1645577893(1)
  • 1645577915(1)
  • 1645577976(1)
  • 1645577987(1)
  • 1645577996(1)
  • 1645578010(1)
  • 1645578032(1)
  • 1645578069(1)
  • 1645577828(1)
  • 1645577864(1)

warta

Annual Conference and Award Ceremony of CMA Electronic (Mobile Phone) lndustry

Konférénsi Taunan jeung Upacara Award of CMA Electronic (Mobile) lndustri

Konperénsi taunan katilu sareng upacara panghargaan CMA Electronic (telepon sélulér) Industri lintas Cina, India sareng Vietnam dilaksanakeun dina 9 Désémber 2021, kalayan téma "Terus wani nyiptakeun masa depan anu cemerlang"....

Yufucheng Case-Éléktronik labél

Dinten ieu kami bakal ngenalkeun labél éléktronik anu mangrupikeun salah sahiji kasus Téknologi Yufucheng, éta gawé bareng sareng hiji klien pikeun nyiptakeun pikeun ngawujudkeun panyimpenan sareng gudang pinter.Labél éléktronik diwangun ku sistem picking labél éléktronik, sistem aksés otomatis robotic, modul ...
langkung +

Yufucheng Produk-leantube panyambungna

Béda tina aplikasi téknologi las tradisional, sét panyambung tabung lean ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng ngarobih struktur pipa lean serbaguna, nyambungkeun sareng pipa lean diaméterna 28mm, sahingga tiasa diterapkeun dina industri manufaktur sapertos garis manufaktur Lean, workbenc ...
langkung +